CEUs

ICF Resource Development CEUs as follows:

Thursday, April 10

Total Hours6.25
General Session9:00am - 10:00am1 hour
General Session10:30am - 12:00pm 1.5 hours
Breakout Sessions1:30pm - 4:30pm2.75 hours
General Session5:00pm - 6:00pm1 hour

Friday, April 11

Total Hours6.25
General Session8:30am - 9:00am0.5 hours
Keynote9:00am - 10:30am 1.5 hours
General Session11:00am - 12:00pm1 hour
Breakout Sessions1:30pm - 4:00pm2.25 hours
General Session4:30pm - 5:30pm1 hour

Saturday, April 12

Total Hours4.5
General Session8:30am - 10:30am2 hours
Keynote11:00am - 12:30pm1 hour
General Session2:00pm - 3:30pm1.5 hours

ICF CEU Total: 17 hours (Resource Development)